Bloedend hart

Bloedend hart

20 maart 2019 Uit Door Jeanine

Lieve Sultan, mooie prachtige krachtpatser. Het leek me onmogelijk na Cromwell iemand weer zo in mijn hart te kunnen sluiten. Maar het is je gelukt.

Je was op sterven na dood, gered door VierVoeters uit het platgebombardeerde Aleppo. Samen met je leuke Sayeeda. Jullie werden wereldnieuws en wereldreizigers. Je sterkte aan in Friesland, werd krachtiger en dapperder. Je vacht werd mooier, je werd rustiger. Je vertrouwen in het leven kwam terug en je begon te genieten. Van je buren, je verzorgers, je verrijking. Het was zo mooi je op te zien bloeien en uit te zien groeien tot een machtige tijger. Zelfs na het overlijden van je Dappere dame bleef het goed met je gaan. Wat waren we allemaal trots op je. Maar niets is wat het lijkt.

Het avondrood in Nijeberkoop was met ons verdriet voor Sayeeda. Nu rest een bloedend hart en een enorme leegte. Dag, ontzettend mooie lieve vent.