Oekraïense vriend

Oekraïense vriend

30 november 2022 Uit Door Jeanine

Tsezar heeft vervelende beginjaren gehad. Hij werd uitgebuit in een privé-club in Oekraïne en gebruikt voor intensieve fokkerij. Uiteindelijk werd hij uitgedroogd, ondervoed en liggend in zijn eigen uitwerpselen achtergelaten om te sterven. Gelukkig hebben dierenactivisten hem gered en via Kiev, waar hij veilig zat en aan kon sterken, is hij na een lange reis aangekomen in Friesland bij Felida. Hij moest duidelijk bijkomen van zijn reis maar al snel werd hij nieuwsgierig naar zijn omgeving, hij begon te onderzoeken en te ontdekken, hij begon te frutten. Meneer was blij met zijn nieuwe onderkomen, dat was duidelijk. 

Hij woont nu ruim een jaar in Friesland en het is heerlijk te zien dat hij elke dag met volle teugen van het leven geniet. Ondanks zijn chronische nierziekte houdt Tsezar ervan om iedereen te begroeten, met zijn verrijking te spelen en vooral ook om lekker lang te blijven slapen en te hangen in zijn matje.

Zijn geluk, tevredenheid en al zijn strepen vervullen me met liefde voor dit prachtig mooie imposante dier.