Rasje

Rasje

5 mei 2024 Uit Door Jeanine

Twintig jaar geleden werd je per ongeluk geboren op het Friese platteland. Wat was je een prachtig ongelukje, samen met Raisa en Djengis. Drieling van fantastische ouders, raszuivere Siberiërs: Cromwell en Juno.

Het klinkt zo lang geleden, het voelt als zo dichtbij. De mooiste herinneringen schieten door mijn hoofd. Toen Stichting Viervoeters de opvang over heeft genomen, mocht je met je prachtige familie naar Lionsrock in Zuid-Afrika. Wat heb je daar een lang en prachtig leven!
Dankzij sociale media en dierverzorgers die naar Lionsrock gaan, blijven we op de hoogte van je wel en wee. Twintig jaar, ouder dan je ouders. Niet alles is zo kwiek meer als je tijd hier, wat was je een krachtpatser. Wens je een goede laatste tijd toe met weer nieuwe buren uit Fryslân!