Rhadja

Rhadja

7 december 2019 Uit Door Jeanine

In 2010 ben je onder grote belangstelling in Friesland aangekomen, een beetje te dik, samen met je zus. Je hebt veel verschillende buren gehad, poema’s, panters, een jaguar en hele mooie grote indrukwekkende Siberische tijgers. Door deze laatste schoonheden viel je met je Bengaalse achtergrond wat minder op. Kleiner, ranker, donkerder, gestreepter. Na de verhuizing van de tijgers naar Lionsrock heb ik pas meer oog voor je gekregen. Je had een prachtige vacht, mooie kop, was ondeugend en oooo, wat kan ik op de foto’s zien wanneer de dierenarts op het terrein was… Nieuwsgierig naar waar de dierverzorgers mee bezig waren, geweldig in de training, Dehli even klieren, samen koekeloeren, samen wereldnieuws! Je was een kanjer. Onder grote belangstelling aangekomen, in alle rust vertrokken. Omdat het erop zat en omdat zo’n grote pracht niet mag lijden. Onder toeziend oog van je geweldige verzorgers ben je gegaan. Dag lieve Rhadja!