Mooie Masoud

Mooie Masoud

31 juli 2020 Uit Door Jeanine

Wat was je een klein fraai propje toen je met Terez bij Felida in Nijeberkoop aankwam. Vooral samen, onafscheidelijk waggelen, klauteren en spelen, alles was spannend maar je was ook nieuwsgierig en later nog eens leergierig. Maar zorgen zijn er altijd geweest, je werd er fysiek niet beter op maar wat heb je van alles kunnen genieten. Vooral met je broer, waar zijn schaduw was, was jij. Later met je oom, prachtig om te zien hoe jullie naar elkaar zijn toegegroeid. Maar je hebt ook genoten van je verrijking, het zonnetje, de heerlijke frisse Friese buitenlucht, je geweldige verzorgers. En wat werd je mooi, met je prachtig donkere manen. Mooier en mooier, met je geweldige ogen, voor leeuwenogen wel heel bijzonder mooie ogen. Maar de laatste weken stonden ze anders. Loslaten is moeilijk maar als het niet anders kan de enige optie. Ik zal je mooie ogen nog vaak zien, jij komt straks heel andere mooie ogen tegen. Tijgerogen… Dag mooie Masoud!