Ivan-Asen

Ivan-Asen

21 juni 2021 Uit Door Jeanine

Het was lang op je wachten maar na een internationale petitie en steun van de donateurs van Vier Voeters kon je met Masoud en Terez herenigd worden in Nederland. Je stapte na lang aarzelen met een enorm wankele tred je transportkist uit: je zwalkte alle kanten op na je reis uit Bulgarije en je liep op zand en gras! Je eerste levensjaren zijn zwaar geweest met ondervoeding en uitdroging, een afschuwelijk donker verblijf, wat heb je een enorme progressie doorgemaakt in Nijeberkoop. Je begon leeuw te worden. Hoewel… toen de drie AlbaniĆ«rs kwamen, viel dat ook een beetje tegen. Je was niet erg op je buurmannen gesteld en dat zagen de medewerkers van Felida gelukkig snel. Een interne verhuizing heeft wonderen gedaan, naast je neven ben je verder opgebloeid. Je kregen prachtige manen, een mooie coupe soleil, een innig contact met Masoud en Terez. Verrijking interesseerde je niet, meestal lag het je maar in de weg. Na het wegvallen van Masoud en Terez kreeg je hun verblijf erbij en kwam Bobby weer bij je in beeld. Je kon hem uitgebreid observeren en prachtig met hem brullen. Het zal stil worden in Nijeberkoop… Ivan-Asen, je hebt je tweede naam moeten missen in Friesland maar verder heb je er alles gekregen wat je toekwam. Ik zal je grauw en snauw missen, net als je prachtige profiel.